|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« στις: Ιανουάριος 12, 2009, 01:14:14 μμ » |
|
Well, δεν ξέρω εάν ακόμα ισχύουν αυτά: Καθώς τελειώνει το 2007, τελειώνει και μία περίοδος για αυτό το site. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μου είναι πια καθόλου εύκολο να παρακολουθώ τις εξελίξεις και ακόμα λιγότερο εύκολο να ενημερώνω την σελίδα αυτή. Και επειδή δεν μου αρέσουν οι μισές δουλειές και τα μισά site, προτιμώ να σταματήσω εδώ. Οι υπάρχουσες σελίδες θα παραμείνουν ως έχουν αλλά δεν θα επέλθει καμία άλλη ενημέρωση. Η Tarja θα παραμείνει στην αρχική σελίδα και η Anette στην σελίδα με τα μέλη του συγκροτήματος. Η ιστορία του συγκροτήματος θα μείνει κενή κλπ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς που μου έστελναν mail και μου λέγανε την άποψη τους ή ζητούσαν την δική μου. Ακόμα και αυτούς που ήταν λίγο πιο "δυναμικοί" στις διαθέσεις τους. Επίσης όλους όσους συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στο site, είτε μέσω του Forum, είτε προσωπικά, είτε με mail. Είστε οι άνθρωποι που με ωθούσαν να συνεχίσω και να φτάσω ως εδώ. Αν δεν είσασταν εσείς θα είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Λυπάμαι αν σας απογοητεύω αλλά δεν γίνεται αλλιώς αυτή την στιγμή. Όσο για τους Nightwish, ελπίζω πραγματικα να βγουν από αυτό το κακό marketing που έχουν μπλέξει και να ξαναγυρίσουν εκεί που έπαιζαν μουσική για την δόξα και όχι για τα λεφτά. Η Anette έχει τα προσόντα να τα καταφέρει αν δεν προσπαθήσει να αντιγράψει την Tarja και βάλει το προσωπικό της ύφος στα παλιότερα και νέα τραγούδια. Ότι και να γίνει εμείς (δλδ εγώ) θα είμαστε εδώ να το δούμε. Θα βρεθούμε ίσως στις 25 Μαρτίου στο March Metal Day αλλά δεν θα γνωριζόμαστε, δεν πειράζει αρκεί που θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Καλά να περνάτε και Keep on Rockin' - Χρήστος αλλά καθώς πλέον έχει μπει το 2009, είπα να ξαναρωτήσω. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε στο ότι χρειάζεται μια ανανέωση το site και προτάσεις υπάρχουν πολλές - από εμένα τουλάχιστον. Αρκεί να υπάρχει όρεξη και φυσικά χρόνος. So, πώς έχουν τα πράγματα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 01:56:57 μμ » |
|
δυστυχώς ισχύουν ακόμα. στο μυαλό μου είναι η μεταφορά του site σε μορφή Joomla (για όποιους γνωρίζουν) ώστε να είναι εύκολη η ενημέρωση του. αλλά αυτή η μεταφορά είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χρόνος ούτε για κατούρημα το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά... ίσως έχω χρόνο για την μεταφορά αυτή. Το καλό είναι ότι υπάρχουν 3-4-5-10 άτομα που ακόμα ενδιαφέρονται και ευελπιστώ να υπάρχουν ώστε να βοηθήσουν (όταν έρθει ο καιρός) σε αυτή την προσπάθεια. Σημείωση όπως είναι φτιαγμένη τώρα η σελίδα, δεν είναι εύκολο να επιτρέψω σε κάποιον να με βοηθήσει. στην Joomla μορφή, ελπίζω να μην είμαι μόνος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Hope is the Denial of Reality .X.
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:02:36 μμ » |
|
Για αρχή θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πιο εύκολο, όπως η ενημέρωση του forum.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:08:18 μμ » |
|
ότι προτάσεις υπάρχουν εγώ ανοιχτός σε όλα είμαι προς συζύτηση. επίσης υπάρχει το blog ( http://nightwishgr.blogspot.com/) που έμεινε πίσω λόγω του forum και όποιος επιθυμεί ευχαρίστως να τον κάνω add να μπορεί να γράφει και εκεί. Ο Boro κάνει καλή δουλειά αλλά είναι μόνος του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:13:11 μμ » |
|
Μάλλον το forum έμεινε πίσω λόγω του blog.  Θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα topics - όχι μόνο για τους Nightwish, αλλά και γενικά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:21:09 μμ » |
|
ο κόσμος δεν είναι πολύ ενεργός, ίσως όμως φταίει η έλειψη topics όπως λες. δεν ξέρω όμως αν θα ήθελα να γίνει ένα γενικό και αόριστο forum μουσικής... είναι το forum του nightwish.gr
κάνε όμως προτάσεις, πάντα καλοδεχούμενες, να μην μιλάμε και στον αέρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:34:09 μμ » |
|
Με το να συζητάμε και για άλλους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο ανάλογο section δε νομίζω να πάψει να είναι το forum του nightwish.gr. Και φυσικά δεν εννοούσα μόνο τη μουσική, αλλά και πολλά άλλα θέματα όπως είναι ο κινηματογράφος, το θέατρο, η λογοτεχνία, θέματα της επικαιρότητας και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει και μας αφορά. Άλλωστε και μέσα από τις καθημερινές μας ζωές μπορούμε να αντλήσουμε πολλά θέματα προς συζήτηση.  Χόμπυ, βιώματα, πράγματα που μας εντυπωσίασαν ή μας εκνεύρισαν και ό,τι άλλο κατεβάζει ο νους σας! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:44:06 μμ » |
|
μα υπάρχει αντίστοιχο section περί μουσικής που επιτρέπει να μιλήσει κανείς για οποιοδήποτε θέμα και ήδη υπάρχει post με άλλα συγκροτήματα. επίσης υπάρχει και section με πολύ γενικό περιεχόμενο για τα λοιπά. επιμένω όμως και λέω. αν έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα θέματα ώστε να γίνουν sections στο forum ευχαρίστως να τα ακούσω και να τα λάβω υπόψη μου. πάντα ακούω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:50:00 μμ » |
|
Ναι, τα έχω δει τα boards. Αυτό που εννοούσα ήταν να τα γεμίζαμε και με topics.  Να γίνει μια συλλογική προσπάθεια. Όταν αρχίσει να γίνεται αυτό, θα φανεί καλύτερα τι άλλα sections και boards χρειάζονται και ποια όχι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 05:06:54 μμ » |
|
δεκτόν από μένα  υπάρχουν 3-4 άτομα που κυκλοφορούν συχνά. σήμερα έγινε μια καλή αρχή, με λίγο ένταση αλλά έτσι είναι οι αρχές καμιά φορά. αντε σας καληνυχτώ για την ώρα, αύριο πάλι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akalest0s
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 15, 2009, 10:41:07 πμ » |
|
Παιδιά, ήθελα από την μεριά μου να απολογηθώ γιατί έχω χαθεί λιγάαααααααααακι τα τελευταία...2 χρόνια (το παράκανα), αλλά προσπαθώ σιγά σιγά να γίνω πιο ενεργός εδώ. Στο blog πολλές φορές προσπαθούσα να βρω κάτι να αξίζει να το γράψω, αλλά δεν μου έβγαινε κάτι καλό και τα παράταγα.
Εδώ, αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, όπως και στο site, παρακαλώ πείτε μου. Επίσης, επειδή ίσως δεν με εμπιστεύεστε, αν θέλετε αφήστε λίγο καιρό να δούμε πόσο ενεργός θα μείνω, και μετά προχωράμε παραπέρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 15, 2009, 03:38:32 μμ » |
|
δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης ή μη  όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. και δεν χρειάζετε να γράφει καλιτεχνικά, απλά να κάνεις post ότι νομίζεις εσύ ενδιαφέρον με τον δικό σου τρόπο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 14, 2009, 07:07:16 πμ » |
|
Μια που δεν μπορώ να ποστάρω στις ανακοινώσεις, το λέω εδώ. Σχετικά με τις προσθήκες που έγιναν τον προηγούμενο μήνα, είναι μια καλή προσπάθεια ανανέωσης, ευχαριστούμε.  Σχετικά με την ανανέωση στα emoticons μπορώ να πω πως προσωπικά προτιμούσα μακράν τα παλιά. Τα βρίσκω πιο χαριτωμένα και 'συμμαζεμένα'. But that's only my opinion. Ή τουλάχιστον να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγει ο κάθε χρήστης από το προφίλ του τι είδους emoticons θα χρησιμοποιεί (default / classic κ.ο.κ.). Επιπλέον, θα μπορούσε να αυξηθεί το όριο χαρακτήρων στις υπογραφές, έτσι ώστε να είμαστε πιο ελεύθεροι να μορφοποιούμε τις signs μας? Γιατί καλώς ή κακώς τα bold, italic, font, size, links για εικόνες κλπ. πιάνουν αρκετούς χαρακτήρες. Αυτά για την ώρα. Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|