Όσο και να με παραξενεύει αυτό το νέο nightwish.gr προχωράει. Αυτό σημαίνει ότι έχω ακόμα όρεξη για δουλειά και δεν έχω γεράσει όσο νόμιζα.
Δεν θα σας δείξω τι έχω κάνει από άποψη γραφικών αλλά θα μοιραστώ μαζί σας την οργάνωση του site. Eδώ μπορείτε να δείτε πως σκέφτομαι την νέα δομή του ->
νέο sitemap. Όπως βλέπεται προσπαθώ να κρατήσω και την Tarja στο site αφού ήταν (και είναι) ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας των nightwish.
Από εσάς θα ήθελα τα σχόλια σας και να ρωτήσω αν κάποιος/κάποια ενδιαφέρεται να αναλάβει ένα ολόκληρο τμήμα του νέου site που θα είναι αφιερωμένο στην Tarja. Αν βρεθεί αυτό το άτομο τότε θα αλλάξει η δομή και θα γίνει όπως εδώ ->
Tarja sitemapΜερικές τεχνικές λεπτομέρειες:
Αρχικά απέρριψα το joomla και δοκίμασα άλλα cms όπως τα Concrete, SimpleCMS, ezPublish, typolight και κανά δυο ακόμα που δεν θυμάμαι πια. Τελικά κατέληξα στο joomla... όπως γίνεται συνήθως.
Έχει ήδη μπει το joomla, έχει επιλεχθεί και τοποθετηθεί το template αν και είναι υπό αναθεώρηση, και έχει δημιουργηθεί όλη η δομή που βλέπετε πιο πάνω. Μένει κυρίως να περαστεί το υλικό. Οι γνώσεις πάνω σε joomla θα βοηθούσαν όσους θέλουν να συνεισφέρουν αλλά δεν είναι απαραίτητες.
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας.
- Χρήστος