Καλησπέρα σας.
Με λένε Λένα και είμαι 15. Ενώ δεν τρελαίνομαι για Ναιτγουις(*εδω πέφτουν ντομάτες)είπα να γραφτώ και εγώ. Έκανα μια γύρα στο φόρουμ και έχω να πω οτι με κουράζει λιγο οπτικά αλλά υποθέτω είναι θέμα συνήθειας.

Λατρεύω την ξάπλα, την ροκ/μέταλ μουσική, την ταβανοθεραπία και γενικά την καλοπέραση. Είμαι τρομερά τεμπέλα, νευρική, ειλικρινής, είρωνας και γενικά στον κόσμο μου. Τρελαίνομαι για θρίλερ και κινούmeνα σχέδια!
Απεχθάνομαι τα ποζέρια-μαλακοτρέντουλα, τα μωρά και το τσιγάρο.
Εδώ και 7 μήνες έχω ένα μικρό κόλλημα(?) με Λυκοφως αλλα ευελπιστώ να μου περάσει σύντομα. Πωρώνομαι με όλη την σειρα(Twilight, New moon, Eclipse, Breaking Dawn, Midnight sun)και ζώ για αυτήν.

Στον ελευθερό μου χρονο(;;;

χαλαρώνω, κοιμάμαι, λιώνω στο πισι. Από μουσικη προτειμώ τους θεους MUSE αλλά και Anathema, My Dying Bride, Metallica, Black SAbbath, Pink Floyd, 3 Doors Down, Coldplay, Aerosmith, Dead Kennedy's, Led Leppelin, Epica, Nightwish, Evanescence, Scorpions, Placebo, Cure, Helloween, Radiohead, R.E.M, Red Hot Chilli Peppers, Skillet, Soad, Within Tempation, HIM, In Flames, Arch Enemy, Motley Crew και από Ελληνικα Tρύπες, Διάφανα Κρίνα.
Αυτάααα..