Σήμερα τελικά πήρα την απόφαση και "έκλεισα" το nightwish.gr για ανανέωση.
Προτίμησα αυτήν την λύση από την στασιμότητα που είχε έλθει θεωρώντας ότι οποιαδήποτε κίνηση είναι καλύτερη από την ακινησία.
Πραγματικά προσπαθώ να βρω χρόνο να αναδιοργανώσω το site πάνω σε ένα σύγχρονο CMS (joomla/droopal/concrete κλπ) για να είναι πιο εύκολη η ανανέωση του αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποιό.
Το νέο site θα έχει σαφώς αλλαγμένη μορφή εν σχέση με το παλιό. Οι βασικές γραμμές που θέλω να ακολουθήσω είναι:
- Το επίκεντρο θα είναι πάντα οι Nightwish (νέα/δισκογραφία/βιογραφικά/στίχοι κλπ)
- Μεγαλύτερο βάρος στα νέα τις μουσικής βιομηχανίας γενικά
- Reviews από συναυλίες και εκδηλώσεις
- Παρουσιάσεις δίσκων
- Αφιερώματα σε συγκροτήματα
- Αφιερώματα σε τραγουδίστριες
- Διαγωνισμούς (μελλοντικά)
- Αν βρούμε κουράγιο θα γίνει και στα Αγγλικά
- Δεκτές πάντα προτάσεις - επισυμάνσεις
Αυτός είναι ο στόχος μου, να κάνω το nightwish.gr ένα ζωντανό τόπο ενημέρωσης σχετικά με την μουσική.
Θα ήθελα μέσα από αυτή την δημοσίευση να κάνω μια ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωση του nightwish.gr μετά την επαναλειτουργία του.
Άρθρα, παρουσιάσεις και γενικά κείμενα κάθε μορφής είναι απαραίτητα για την συνεχή ανανέωση του site. Θα ήταν χαρά μου αν κάποιος/κάποια/κάποιοι μπορούσαν να αναλάβουν ένα κομμάτι της ενημέρωσης.
Θα παρακαλούσα αν κάποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου, είτε με μήνυμα εδώ, είτε με mail στο
info@nightwish.grΤο
forum και το
blog (το οποίο έχει επίσης ανανεωθεί, και ψάχνει αρθογράφους) θα λειτουργούν κανονικά, όπως και η
παλαιά ιστοσελίδα.
ευχαριστώ
- Moridin