nightwish.gr Forum

*
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 06:55:02 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Kreator, Caliban, Eluveitie, Emergency Gate - Θεσσαλονίκη 12 Φεβρουαρίου 2009  (Αναγνώστηκε 695 φορές)
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος
Φύλο: Άντρας

Capricorn

Προφίλ WWW
« στις: Φεβρουάριος 12, 2009, 12:18:40 μμ »

Άλλη μια συναυλία παρακολουθήσαμε, άλλη μια εμπειρία αποκτήσαμε. Όχι ότι κάθε συναυλία είναι μια εμπειρία, γιατί πολλές δεν έχουν τίποτα να πουν, αλλά αυτή πραγματικά ήταν μία νέα εμπειρία που αξίζει να καταγραφεί στο ημερολόγιο μας.

Χώρος: Principal Club
Μας αρέσει αυτός ο χώρος, είναι ζεστός και καθαρά συναυλιακός. Με καλό ήχο και καλό εξαερισμό Κλείσιμο ματιού

Ημέρα: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2009
Ώρα: 17.30 έλεγε το πρόγραμμα, `8.30 άνοιξαν οι πόρτες... πάλι καλά να λέμε, αλλά μαζί με τις τιμές του bar ήταν τα μόνα αρνητικά της συναυλίας.

Emergency Gate - http://www.emergency-gate.com
Κάπου εκεί (18.45-19.00) ξεκίνησαν και οι Emergency Gate. Δεν είναι το στυλ μου αλλά στάθηκαν πολύ καλά, ξεσήκωσαν το κοινό αρκετές φορές και παρά την "παράξενη" εμφάνιση τους, έπαιξαν κατά την γνώμη μου καλό metal.

Eluveitie - http://www.eluveitie.ch
Απίστευτοι τύποι (και τύπισσες). Ένας φίλος μου τους χαρακτήρισε βουκολικό metal και ήταν πολύ πετυχημένος χαρακτηρισμός. Συνδυασμός brutal φωνητικών με κλασσικά όργανα βιολιά, φλάουτα, μαντολίνα κλπ, προκάλεσαν το κοινό και το κέρδισαν. Ο κόσμος αντέδρασε θετικά, το headbanging πήγε σύνεφο, και ήταν το μόνο από τα support συγκροτήματα στο οποίο ακούστηκε το "we want more", αλλά δεν μας έκαναν το χατήρι.
Δεν τους ήξερα, τους έμαθα, μου άρεσαν και θα τους ψάξω να ακούσω και άλλα πράγματα από αυτούς.

Caliban - http://www.calibanmetal.com
εχμ... αν στους Eluveitie ακούστηκε το "we want more", στους Caliban ακούστηκε το "Kreator - Kreator" κοινώς "άντε τελειώνετε να ακούσουμε λίγο καλό metal".
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Kreator - www.kreator-terrorzone.de
Ακούω Kreator από το 1989 (Extreme Aggression εποχή) και δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Έχουν παραμείνει πιστοί στον ήχο τους ακόμα και όταν προσπαθούν να πειραματιστούν με νέες μορφές έντασης Χαμόγελο

Για τους φανατικούς του συγκροτήματος το set list που θα βρείτε παρακάτω τα λέει όλα. Για τους υπόλοιπους θα πω μόνο ότι οι Kreator είναι πια το κορυφαίο Thrash συγκρότημα στον κόσμο, και το κοινό φάνηκε να το ξέρει καλά αυτό. Το συγκρότημα είχε πολύ καλή επαφή με το κοινό και αυτό με την σειρά του απέδειξε ότι ακόμα και αν είμαστε 300-400, είμαστε πολλοί.
Ένα κοινό χωρίς φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, ένα κοινό που δεν το ενδιέφερε να δείξει στους φίλους του ή να ξαναδεί την συναυλία μετά, ένα κοινό που το ενδιέφερε μόνο να ζήσει την στιγμή, να απολαύσει το συγκρότημα, που έδινε την ψυχή του για εμάς, πάνω στην σκηνή.

Γιατί οι Kreator τα έδωσαν όλα, έπαιξαν για εμάς και το ευχαριστήθηκαν από ότι φάνηκε. Το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος, ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν και οι διοργανωτές Χαμόγελο
Προς το τέλος της συναυλίας, νόμιζα ότι είμαι πια πολύ μεγάλος, ότι δεν αντέχω να χτυπιέμαι επί τόσες ώρες, ίσως είναι καιρός να κάτσω στο bar. Αλλά με κάθε νέα εισαγωγή... τα χρόνια έφευγαν από πάνω μου. (Την επόμενη μέρα επέστρεψαν όλα μαζί όμως... Χαμόγελο )

Δεν είναι σκοπός μου να αναλύσω κάθε τραγούδι και κάθε στιγμή της συναυλίας για αυτό και σταματάω εδώ. Θα ήθελα να κλείσω ευχαριστώντας όλους όσους ήταν εκεί το βράδυ εκείνο γιατί μου προσέφεραν μια πραγματική metal συναυλία.

Τι έπαιξαν (και τι δεν έπαιξαν):
Hordes Of Chaos
Warcurse
Extreme Aggression
Phobia
Voices Of The Dead
Enemy Of God
Destroy What Destroys You
Pleasure To Kill
People Of The Lie
Coma Of Souls
Violent Revolution
Terrible Certainty
Betrayer

encore:
Run Amok Run
Riot Of Violence
Flag Of Hate - Tormentor

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 12, 2009, 12:22:45 μμ από Moridin » Καταγράφηκε

Hope is the Denial of Reality .X.
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: