nightwish.gr Forum

*
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Φεβρουάριος 08, 2012, 04:12:08 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: March Metal Day 2008  (Αναγνώστηκε 1430 φορές)
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος
Φύλο: Άντρας

Capricorn

Προφίλ WWW
« στις: Μάρτιος 12, 2008, 12:12:28 μμ »

Μεταφορά από το Blog
πρωτότυπα κείμενα:
http://nightwishgr.blogspot.com/2008/03/march-metal-day-2008-1.html
http://nightwishgr.blogspot.com/2008/03/march-metal-day-2008-3.html

Έχοντας μόλις συνέλθει από το ταξίδι στο MMD2008, άνοιξα τα mail μου να δω τι έχασα αυτές τις δύο μέρες που απουσίασα. Καινούργια πρόσωπα εμφανίστηκαν στο Inbox μου, πρόσωπα που μου εκφράζανε την απογοήτευση τους για την συναυλία του Σαββάτου. Οι περισσότεροι δεν αναφερόταν στο συγκρότημα αλλά στην διοργάνωση του Φεστιβάλ, πράγμα που με έκανε να απορήσω λίγο και να αποφασίσω να γράψω μια κριτική για το March Metal Day 2008 όπως το έζησα.
Πρώτον να πω για όσους δεν το ξέρουν ότι είμαι από την Χαλκιδική και δεν μου είναι εύκολο να κατεβαίνω Αθήνα συνέχεια για συναυλίες, οπότε πρέπει να κάνω μία προσεχτική επιλογή στο που θα πάω και έχω απαιτήσεις από το τι θα ακούσω.
Αποφασίσαμε λοιπόν με έναν φίλο να κατεβούμε σε αυτό το MMD. Ευκαιρία είπαμε να δούμε και τους "νέους" Nightwish και άλλα αγαπημένα συγκροτήματα όπως Annihilator, Sodom, Edguy, Hannibal, Anorimoi.
Μετά από ένα μακρύ ταξίδι με το αυτοκίνητο και αφού χαθήκαμε μέσα στην Αθήνα, ψάχνοντας απελπισμένα μία ταμπέλα να λέει "ΠΡΟΣ MMD2008" τελικά μπήκαμε στο χώρο περίπου στις 13.30 χάνοντας εντελώς τους De Profundis.
Λίγα λόγια για ότι ακούσαμε:

De Profundis
Δεν ακούσαμε, τους χάσαμε.

Overgarven
Δεν είναι το αγαπημένο μου είδος metal αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μου άρεσαν σαν παρουσία και από ότι κατάλαβα άρεσαν και στον κόσμο.

Hannibal
Ο Hannibal δεν με εξέπληξε, ήταν ότι ακριβώς περίμενα να δω. Γνωστός, δυναμικός ξέρει να επικοινωνεί με το κοινό και "επιτέλους" αρχίζει και εμφανίζεται σε μεγάλα φεστιβάλ.

The Iron Maidens
Έπεισαν ότι ξέρουν τι παίζουν και παρά τα λάθη ενθουσίασαν τον κόσμο. Μας έπαιξαν και το Alexander the Great πρώτο πρώτο, είχαν κάνει το φροντιστήριο τους.

Orion
Είμαι μεγάλος (μεγάλος όμως) οπαδός της πρώτης δεκαετίας των Metallica, αλλά οι Orion μάλλον δεν είναι. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί μια Cover Band διασκευάζει τα τραγούδια που παίζει. Όχι δεν μου άρεσαν.

Anorimoi
Απίστευτα παιδιά, φοβερό live, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, άντε και να σας βλέπουμε πιο συχνά.

Sodom
Τα σχόλια περιττά. Άρχοντες του Γερμανικού Thrash, το πάλεψαν παρά τον χάλια ήχο και αν κάποιος δεν τους ήξερε τους έμαθε και θα πάει αύριο να αγοράσει κανά CD τους.

Tristania
Χμ... δεν μου αρέσουν οι Tristania οπότε θα πάω πάσο. Αν σε κάποιον αρέσουν ας μας κάνει κάποιο σχόλιο για το πως τους είδε.

Annihilator
Μετά τα τελευταία album δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά οι Annihilator έδειξαν ότι στα Live μεταμορφώνονται. Η καλύτερη στιγμή μου σε αυτό το φεστιβάλ. Χτύπημα μέχρι τελικής πτώσεως και το κοινό να συμμετέχει, όχι να κινηματογραφεί.

Edguy
Πρώτη φορά τους έβλεπα Live και θα τους ξαναδώ. Φοβερό show, ας είναι καλά τα παιδιά.

NevermoreΨόφιος στην κούραση και την έπεσα για λίγο. Δεν το ευχαριστήθηκα αλλά ίσως φταίει ότι ήμουν κουρασμένος ή ότι ήμουν καθιστός. Μου φάνηκε πάντως ότι παίξανε υπερβολικά πολύ.

Nightwish
http://www.nightwish.gr/forum/index.php/topic,4.0.html

Γενικά περί του φεστιβάλ
March Metal Day Festival 2008, τα συμπεράσματα μου.

Ξεκινάω με την δήλωση ότι θα ξαναπάω, ώστε να εκλειφθούν όσα λέω ως καλόβουλες παρατηρήσεις, κάτι που είναι και στην πραγματικότητα.

Τα Θετικά
- Καλό lineup: Πλειάδα συγκροτημάτων για όλα τα γούστα ακόμα και με Ελληνικό στίχο. Πολύ καλά Ελληνικά συγκροτήματα και με διάθεση να βοηθηθούν όσο γίνεται από όσο γνωρίζω.
- Φθηνό εισιτήριο: Εν αντιθέσει με ότι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
- Ωραίος χώρος: Για κλειστός χώρος ήταν πολύ καλός, δεν ξέρω όμως αν ευθύνεται εν μέρη για τον κακό ήχο.
- Καλή οργάνωση (ως την μέση του φεστιβάλ): Ως τους Annihilator όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν ξέρω τι χάλασε μετά και δεν θέλω να αναπαράγω φήμες.
- Xbox: Ποιος διάλεξε τις κοπέλες που στεκόταν στα Xbox; Εύγε του!

Τα αρνητικά
- Έλλειψη πινακίδων στο δρόμο: Καμία πρόνοια για όσους ερχόταν από μακριά χωρίς γκρουπ. Δεν κουβαλάω το laptop μαζί όταν πηγαίνω σε συναυλίες.
- Κακός ήχος: Κάτι που υπήρχε και πέρσι. Ο ήχος στην Demons Stage ήταν πολύ χάλια, η Angels ήταν πολύ καλύτερη πάντως.
- Οι ανακοινώσεις: Γιατί οι ανακοινώσεις γινόταν πάντα από την μία σκηνή; όσοι ήταν στην άλλη δεν άκουγαν τίποτα.
- Καθυστερήσεις (από την μέση και μετά): Γιατί όμως;
- Λίγες τουαλέτες: Ε πόση ώρα πρέπει να περιμένει κανείς;

Συμπέρασμα: Θα ξαναπάω, αλλά αν ο ήχος έχει τα ίδια χάλια θα είναι η τελευταία μου φορά. Μετά θα μου έχει μείνει μόνο το εξωτερικό όσο αφορά τα φεστιβάλ.

Καταγράφηκε

Hope is the Denial of Reality .X.
lightmoon
Μέλος
**
Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 16, 2008, 01:39:17 μμ »

Εγώ αν και πέρασα αρκετά καλά..
θα ήθελα να εκφράσω και κάποια παράπονα τα οποια τα εγραψα προ ημερών και στην σελιδα του
MMD FESTIVAL,
1.O ήχος δέν ήταν καθόλου καλός
3.Έλλειψη φαγητου(πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο)
4.άσχημη συμπεριφορά απο τους Security
5.Eίχα στείλει μηνυμα μια εβδομάδα πριν το φεστιβάλ και είχα ρωτήσει αν οι Bandes δώσουν αυτόγραφα,και φυσικά μου απάντησαν πώς NAI!κατι τετοιο φυσικα δεν πραγματοποιηθηκε,αυτό με στεναχώρησε πολυ,τουλάχιστον ας μην μας λεγανε απο την αρχη "μπαρουφες"να πηγαινα τουλαχιστον στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο τους να βγάλω έστω και μια φωτογραφία..
απλά έφυγα με μια μεγάλη πικρία και ήθελα να το αναφέρω.
Καταγράφηκε

"search for beauty, find your shore"
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: