nightwish.gr Forum

*
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 06:44:39 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Guns n Roses - Chinese Democracy  (Αναγνώστηκε 1274 φορές)
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος
Φύλο: Άντρας

Capricorn

Προφίλ WWW
« στις: Νοέμβριος 20, 2008, 07:50:08 πμ »

Επιτέλους ήρθε Γλώσσα Το Chinese Democracy κυκλοφόρησε το internet.
Η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του είναι στις 23 Νοεμβρίου αλλά "διέρρευσε" από τώρα.
Πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των απανταχού οπαδών των GnR (γειάς Boro).

Πρώτες εντυπώσεις...
Δεν μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεσε αλλά πιστεύω ότι θα απογοητεύσει τους οπαδούς των GnR (sorry Boro). Αξιοπρεπέστατο αλλά δεν είναι Guns n Roses, ας το έλεγε The Axl Project.
Θα το ξανακούσω όμως και θα περιμένω και την άποψη του Boro Κλείσιμο ματιού

Track List:
--------
01. Chinese Democracy 4:42
02. Shackler's Revenge 3:49
03. Better 5:11
04. Street Of Dreams 5:01
05. If The World 5:10
06. There Was A Time 7:01
07. Catcher N' The Rye 6:06
08. Scraped 3:41
09. Riad N' The Bedouins 4:00
10. Sorry 6:26
11. I.R.S. 4:21
12. Madagascar 6:07
13. This I Love 6:38
14. Prostitute 6:29
Καταγράφηκε

Hope is the Denial of Reality .X.
BoRo
Γενικός συντονιστής
Μέλος

Supertramp

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 06:55:43 πμ »

Λοιπον, τα περισσοτερα απο αυτα τα κομματια τα ειχα ακουσει αρκετους μηνες πριν διοτι ειχαν διαρευσει, βεβαια οχι στην τελικη τους μορφη αλλα αρκετα κοντα (επισης 4-5 εχουν παιχτει και στις συναυλιες του 06-07). Σε αυτα τα 15-16 χρονια που εχουν περασει το Chinese Democracy ειναι η αρχη μιας τριλογιας που εχει στο μυαλο του ο Axl διοτι εχουν γραφτει τραγουδια για 3 δισκους. (Chinese Democracy - tour - Επομενος δισκος - tour - Επομενος δισκος - tour).

Το αλμπουμ μου αρεσε οπως και σε παρα πολλους αλλους οπαδους του συγκροτηματος. Πιστευω η δυναμη του αλμπουμ αυτου ειναι η μουσικη που ειναι διαφορετικη απο οτι παλια και πιστευω ειναι καλο γιατι η μουσικη εξελισσεται και οι εποχες αλλαζουν (αλλωστε ειναι και ενας απο τους λογους που αποχωρησε ο slash και μετα αλλα μελη, δεν ηθελαν να αλλαξει ο ηχος τους).

2-3 κομματια ειναι μονο που δεν μου εχουν κατσει καλα, απο τα υπολοιπα ειμαι ευχαριστημενος και ιδιαιτερα με τα 'There was a time' ' This I love' 'Better' 'Madagascar'.

Πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα αλμπουμ των τελευταιων ετων και σιγουρα καλυτερα απο τα αλλα φετινα αλμπουμ των αλλων "μεγαλων".

Βεβαια ολα αυτα ειναι γουστα...  Άνεση Ελπιζω να μην κουρασα...

Υ.Γ. Μπορειτε να ακουσετε ολοκληρο το αλμπουμ στο myspace.com/gunsnroses , μεχρι αυριο θα ειναι online.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2008, 06:59:06 πμ από BoRo » Καταγράφηκε
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος
Φύλο: Άντρας

Capricorn

Προφίλ WWW
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 11:10:28 πμ »

Χαίρομαι που σου άρεσε, η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει λίγο στα 80s-early 90s.
Φυσικά πιστεύω ότι υπερβάλεις όταν λες ότι είναι ένα από τα καλύτερα album των τελευταίων ετών αλλά το δέχομαι λόγω της συναισθηματικής σου φόρτισης :p
Καταγράφηκε

Hope is the Denial of Reality .X.
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: