Τελικα αληθευει το γεγονος οτι ο Thumas ηταν τρελα ερωτευμενος με την Tarja και εγραφε ολα τα τραγουδια για αυτην, ενω εκεινη δεν το ηθελε...;
αληθευει πως οταν εκεινη Παντρευτηκε τον Maricelo αρχισαν τα προβληματα στην Banda;και σφορδη ζηλεια απο τον Thumas για αυτο και την εδειωξε απο το group;
Ερώτηση ενός fan στον Tuomas μέσω Nightmail:
Tell me honestly, were you ever in love with Tarja?
One misleading word now and I will be in tabloids once again...
Let's say that we had a special and emotional relationship without any romantic attatchments. The fire was burning between her voice and my songs.
O Tuomas έχει δηλώσει ότι έγραψε το Ever Dream για την Tarja. Είπαμε, δεν έφτασε σε σημείο να γράφει κάθε τραγούδι για εκείνη. :> Όσο για τη ζήλια, θαρρώ πως άλλος ένιωθε ότι απειλείται από τον Tuomas.

Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό στο DVD του End Of An Era. Την ακολουθούσε σαν σκιά την Tarja ο Marcelo.
Τώρα όσο γι' αυτό που λες για τις προσωπικές σχέσεις και την παγκόσμια καριέρα, δε γίνεται να παραβλέψεις το είδος της σχέσης που έχεις με κάποιον μόνο και μόνο λόγω της καριέρας, γιατί από εκεί αρχίζει η καριέρα. Πώς να συνεργαστείς με κάποιον με τον οποίο πλέον δεν έχεις καλές σχέσεις, με τον οποίο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις? Δεν έχει πια σταθερή βάση η συνεργασία. Η επιτυχία στηρίζεται κατά πάρα πολύ σε αυτό. Και επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω

, κάνω quotes από σχετικές απαντήσεις μου σε άλλo topic:
Να σημειώσω επίσης πως οι προσωπικές σχέσεις των μελών ενός συγκροτήματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν πα να είσαι και ο καλύτερος στο σύμπαν ολόκληρο, αν δεν υπάρχει σωστή χημεία, αργά ή γρήγορα θα πάρεις πόδι. Και τώρα δεν κρίνω τη συμπεριφορά της Tarja, ούτε τις σχέσεις της με το υπόλοιπο συγκρότημα, διότι αυτά είναι πράγματα που όχι μόνο εγώ, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να τα γνωρίζει. Απλά γενικά μιλώντας, μια συνεργασία προϋποθέτει καλές σχέσεις μεταξύ των μελών και όταν τέτοιες δεν υπάρχουν, λήγει. Μπορεί να στράβωσε και ο Tuomas. Κανείς δεν ξέρει. Πάντως προφανώς κάτι είχε αλλάξει. Τώρα το τι ακριβώς ήταν αυτό, μόνο ο Tuomas το ξέρει.
Άσε που προσωπικά πιστεύω πως ο Marcelo πάντα το είχε κρυφό όνειρο να κάνει η Tarja solo καριέρα. Βέβαια η Tarja δεν είναι σκυλάκι του Marcelo, για να κάνει ό,τι της λέει, δεν υπονοώ αυτό. Απλά πιστεύω πως σιγά σιγά έγινε και επιθυμία της ίδιας της Tarja. Θεωρώ πως ο Marcelo προσπαθούσε να την έχει ψιλοαποκομμένη από το υπόλοιπο συγκρότημα (βλ. End Of An Era) και αυτό naturally έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση αυτή του συγκροτήματος. Ε, όσο να πεις, δε δημιουργεί και το πιο ευχάριστο κλίμα το να ψυθιρίζουν συνέχεια μεταξύ τους και να είναι κατά κύριο λόγο μαζί, ξεχωριστά από τους άλλους και να χώνεται παντού ο Marcelo. Σε ησυχία δεν την άφηνε.
Όσο για το συμφέρον του Tuomas που λες, έδωσα ήδη την απάντηση από τη δική μου οπτική γωνία στο παραπάνω post μου: μια συνεργασία προϋποθέτει καλές σχέσεις μεταξύ των μελών και όταν αυτές παύουν να υπάρχουν - για τον οποιοδήποτε λόγο - η συνεργασία αργά ή γρήγορα θα λήξει, εάν δεν καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα αλλιώς. Κανένας δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν είναι τόσο ιδιοτελές στην τελική. Αν είναι να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, το 'μαζί' θα φέρει περισσότερα δεινά από το 'χώρια'. Εγώ πιστεύω πως ο Marcelo είχε γίνει πολύ κολλιτσίδα και ζήλευε πολύ τον Tuomas. Φοβόταν μην του 'κλέψει' την Tarja του και θαρρώ πως γινόταν καταπιεστικός στις σχέσεις τους. Ήθελε να είναι συνεχώς με την Tarja, στιγμή δεν την άφηνε. Μέχρι που είχε ρωτήσει τον Tuomas στα ίσα αν ήταν ερωτευμένος με την Tarja. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του Tuomas θα ένιωθα μια καταπίεση, ότι εισβάλλουν στον προσωπικό μου χώρο. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να συνεργάζεσαι υπό τέτοιες συνθήκες. Κατά κάποιο τρόπο πιστεύω πως αυτό απέκοψε την Tarja από το υπόλοιπο συγκρότημα.
Δεν ήταν μόνο τα προσωπικά του Tuomas που μπήκαν στη μέση.

Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας τη στιγμή που το θέμα αφορά δύο.
By the way, o Tuomas δεν απάντησε στην ερώτηση του Marcelo. Απλώς σηκώθηκε κι έφυγε. Τουλάχιστον έτσι είπε ο Marcelo.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Tuomas πλησίαζε την Tarja, παρόλο που εκείνη ήταν παντρεμένη. Wow.