nightwish.gr Forum

*
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 19, 2012, 06:31:06 μμ

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: (Tuomas-Tarja)  (Αναγνώστηκε 3275 φορές)
lightmoon
Μέλος
**
Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« στις: Απρίλιος 24, 2008, 02:28:24 μμ »

Τελικα αληθευει το γεγονος οτι ο Thumas ηταν τρελα ερωτευμενος με την Tarja και εγραφε ολα τα τραγουδια για αυτην, ενω εκεινη δεν το ηθελε...;
αληθευει πως οταν εκεινη Παντρευτηκε τον Maricelo αρχισαν τα προβληματα στην Banda;και σφορδη ζηλεια απο τον Thumas για αυτο και την εδειωξε απο το group;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 26, 2009, 05:13:18 πμ από lightmoon » Καταγράφηκε

"search for beauty, find your shore"
Oceansoul
Μέλος
**

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 03, 2008, 04:59:17 μμ »

Xεχε,πλακα θα'χε!
Το τι εχω ακουσει για τον Tuomas...οτι ειναι γκει,οτι τα'χει με την Annette,οτι τα΄χει με τον Marco...
Δεν το πιστευω ομως,οχι οτι το'χω ψαξει και πολυ...
Οριστε και ενα "σχετικο" βιντεο:http://www.youtube.com/watch?v=U2RYWXbbiNk
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 11, 2008, 10:03:22 πμ από Oceansoul » Καταγράφηκε
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος
Φύλο: Άντρας

Capricorn

Προφίλ WWW
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 16, 2008, 09:48:22 πμ »

ε όχι και με τον Marco... να μου έλεγες με τον Emppu να το καταλάβω.
Τελικά δεν υπάρχει καμία σταθερή άξια πια στον κόσμο Γλώσσα
Καταγράφηκε

Hope is the Denial of Reality .X.
Oceansoul
Μέλος
**

Προφίλ WWW
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 18, 2008, 03:54:22 πμ »

Xαχα ετσι φαινεται!
Με τον emppu χλωμο το κοβω,μεγαλη διαφορα υψους...
Καταγράφηκε
lightmoon
Μέλος
**

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 05, 2008, 07:48:50 πμ »

Συνιδητοποιω πως η ιδια βλακωδες και γελοια κατασταση περι κοτσομπολιου(τετοιου ασχημου τροπου μαλλον)υπαρχει παντου!

εγω προσωπικα δεν κατηγορω κανενα οτι και να κανει απο προσωπικης πλευρας,δεν ειμαι αξια να κρινω κανενα,εγω τους σεβομαι και τουs θαυμαζω για την μουσικη τους ,το θεμα ειναι πως αυτα τα κοτσομπολια που γραφτηκαν και αν ειναι αληθεια(που δεν τον ξερουμε)να μην επηρεασαν στο να διωξουν την Τarja απο το group (πραγμα που δεν το εχω χωνεψει ακομα)συμφωνα με το "κοτσομπολιο"που ποσταρα αρχικα.

Απλα με λιγα λογια θελω να πω πως αν καποιος εχει μια τεραστια και παγκοσμια επιτυχια επαγγελματικη δεν θα επρεπε με τπτ να βαλει ανταγωνισμους και προσωπικα στην μεση.

αυτο..
Καταγράφηκε

Lacrymosa
Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 11, 2009, 06:24:37 μμ »

Τελικα αληθευει το γεγονος οτι ο Thumas ηταν τρελα ερωτευμενος με την Tarja και εγραφε ολα τα τραγουδια για αυτην, ενω εκεινη δεν το ηθελε...;
αληθευει πως οταν εκεινη Παντρευτηκε τον Maricelo αρχισαν τα προβληματα στην Banda;και σφορδη ζηλεια απο τον Thumas για αυτο και την εδειωξε απο το group;

Ερώτηση ενός fan στον Tuomas μέσω Nightmail:

Παράθεση από: MT from Serbia
Tell me honestly, were you ever in love with Tarja?

Παράθεση από: Tuomas
One misleading word now and I will be in tabloids once again...
Let's say that we had a special and emotional relationship without any romantic attatchments. The fire was burning between her voice and my songs.

O Tuomas έχει δηλώσει ότι έγραψε το Ever Dream για την Tarja. Είπαμε, δεν έφτασε σε σημείο να γράφει κάθε τραγούδι για εκείνη. :> Όσο για τη ζήλια, θαρρώ πως άλλος ένιωθε ότι απειλείται από τον Tuomas. Στριφογύρισμα ματιών Είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό στο DVD του End Of An Era. Την ακολουθούσε σαν σκιά την Tarja ο Marcelo.

Τώρα όσο γι' αυτό που λες για τις προσωπικές σχέσεις και την παγκόσμια καριέρα, δε γίνεται να παραβλέψεις το είδος της σχέσης που έχεις με κάποιον μόνο και μόνο λόγω της καριέρας, γιατί από εκεί αρχίζει η καριέρα. Πώς να συνεργαστείς με κάποιον με τον οποίο πλέον δεν έχεις καλές σχέσεις, με τον οποίο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις? Δεν έχει πια σταθερή βάση η συνεργασία. Η επιτυχία στηρίζεται κατά πάρα πολύ σε αυτό. Και επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω Γλώσσα, κάνω quotes από σχετικές απαντήσεις μου σε άλλo topic:

Να σημειώσω επίσης πως οι προσωπικές σχέσεις των μελών ενός συγκροτήματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν πα να είσαι και ο καλύτερος στο σύμπαν ολόκληρο, αν δεν υπάρχει σωστή χημεία, αργά ή γρήγορα θα πάρεις πόδι. Και τώρα δεν κρίνω τη συμπεριφορά της Tarja, ούτε τις σχέσεις της με το υπόλοιπο συγκρότημα, διότι αυτά είναι πράγματα που όχι μόνο εγώ, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να τα γνωρίζει. Απλά γενικά μιλώντας, μια συνεργασία προϋποθέτει καλές σχέσεις μεταξύ των μελών και όταν τέτοιες δεν υπάρχουν, λήγει. Μπορεί να στράβωσε και ο Tuomas. Κανείς δεν ξέρει. Πάντως προφανώς κάτι είχε αλλάξει. Τώρα το τι ακριβώς ήταν αυτό, μόνο ο Tuomas το ξέρει.

Άσε που προσωπικά πιστεύω πως ο Marcelo πάντα το είχε κρυφό όνειρο να κάνει η Tarja solo καριέρα. Βέβαια η Tarja δεν είναι σκυλάκι του Marcelo, για να κάνει ό,τι της λέει, δεν υπονοώ αυτό. Απλά πιστεύω πως σιγά σιγά έγινε και επιθυμία της ίδιας της Tarja. Θεωρώ πως ο Marcelo προσπαθούσε να την έχει ψιλοαποκομμένη από το υπόλοιπο συγκρότημα (βλ. End Of An Era) και αυτό naturally έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση αυτή του συγκροτήματος. Ε, όσο να πεις, δε δημιουργεί και το πιο ευχάριστο κλίμα το να ψυθιρίζουν συνέχεια μεταξύ τους και να είναι κατά κύριο λόγο μαζί, ξεχωριστά από τους άλλους και να χώνεται παντού ο Marcelo. Σε ησυχία δεν την άφηνε.

Όσο για το συμφέρον του Tuomas που λες, έδωσα ήδη την απάντηση από τη δική μου οπτική γωνία στο παραπάνω post μου: μια συνεργασία προϋποθέτει καλές σχέσεις μεταξύ των μελών και όταν αυτές παύουν να υπάρχουν - για τον οποιοδήποτε λόγο - η συνεργασία αργά ή γρήγορα θα λήξει, εάν δεν καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα αλλιώς. Κανένας δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν είναι τόσο ιδιοτελές στην τελική. Αν είναι να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, το 'μαζί' θα φέρει περισσότερα δεινά από το 'χώρια'. Εγώ πιστεύω πως ο Marcelo είχε γίνει πολύ κολλιτσίδα και ζήλευε πολύ τον Tuomas. Φοβόταν μην του 'κλέψει' την Tarja του και θαρρώ πως γινόταν καταπιεστικός στις σχέσεις τους. Ήθελε να είναι συνεχώς με την Tarja, στιγμή δεν την άφηνε. Μέχρι που είχε ρωτήσει τον Tuomas στα ίσα αν ήταν ερωτευμένος με την Tarja. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του Tuomas θα ένιωθα μια καταπίεση, ότι εισβάλλουν στον προσωπικό μου χώρο. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να συνεργάζεσαι υπό τέτοιες συνθήκες. Κατά κάποιο τρόπο πιστεύω πως αυτό απέκοψε την Tarja από το υπόλοιπο συγκρότημα.

Δεν ήταν μόνο τα προσωπικά του Tuomas που μπήκαν στη μέση. Κλείσιμο ματιού Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας τη στιγμή που το θέμα αφορά δύο.

By the way, o Tuomas δεν απάντησε στην ερώτηση του Marcelo. Απλώς σηκώθηκε κι έφυγε. Τουλάχιστον έτσι είπε ο Marcelo. Γλώσσα Και κάπως έτσι, λοιπόν, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Tuomas πλησίαζε την Tarja, παρόλο που εκείνη ήταν παντρεμένη. Wow. Γλώσσα
Καταγράφηκε
lightmoon
Μέλος
**

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 03:34:04 πμ »

βασικα δεν τα λεω εγω..
ολες αυτες τις πληροφοριες στο διδυκτιο της βρηκα,απλα της ποσταρα για να κανουμε
συζητηση that's all!
Καταγράφηκε

Lacrymosa
Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 11:39:10 πμ »

Κι εγώ είπα να ποστάρω και μερικές πηγές, για να μην αναφερόμαστε στο θέμα έτσι αυθαίρετα και με υπερβολές που προέκυψαν απ' το πολύ κουτσομπολιό στο διαδίκτυο. Γλώσσα
Καταγράφηκε
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος

Capricorn

Προφίλ WWW
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 12:57:54 μμ »

εμένα πάλι με αφήσατε με την απορία... τα είχε ο Tuomas με τον Emppu_ (με τον Marco το αποκλείω λέμε!)
Καταγράφηκε

Lacrymosa
Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 14, 2009, 07:20:47 πμ »

Να πω κάτι που μ' ενοχλεί (που χτυπάει άσχημα στο μάτι βασικά)? Ο τίτλος του topic... Το όνομά του είναι Tuomas και όχι Thumas... Θεωρώ πως τουλάχιστον στους τίτλους των θεμάτων επιβάλλεται να είναι σωστά γραμμένα τα ονόματά τους (και γενικά να είναι καλογραμμένοι οι τίτλοι φυσικά Κλείσιμο ματιού). So, μπορεί να αλλάξει? Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Moridin
Un-Registered User
Διαχειριστής
Ομιλιτικό Μέλος

Capricorn

Προφίλ WWW
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 14, 2009, 10:19:19 πμ »

αυτό είναι στην ευχέρεια του χρήστη που έκανε το post Χαμόγελο
δεν μου αρέσει να πειράζω αυτά που γράφει κάποιος εκτός αν είναι προσβλητικά ή εκτός θέματος και πρέπει να μεταφερθούν.

Καταγράφηκε

lightmoon
Μέλος
**

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 25, 2009, 04:30:45 μμ »

Παράθεση
Να πω κάτι που μ' ενοχλεί (που χτυπάει άσχημα στο μάτι βασικά)? Ο τίτλος του topic... Το όνομά του είναι Tuomas και όχι Thumas... Θεωρώ πως τουλάχιστον στους τίτλους των θεμάτων επιβάλλεται να είναι σωστά γραμμένα τα ονόματά τους (και γενικά να είναι καλογραμμένοι οι τίτλοι φυσικά Κλείσιμο ματιού). So, μπορεί να αλλάξει?

Εντάξει κύριε περίεργε άλλαξε.
Α και κάτι που μου χτυπάει εμένα πολύ άσχημα ειναι να δείχνει κάποιος το πόσο κομπλεξικός είναι και να τρώγεται με τα ρούχα του.

Καταγράφηκε

Lacrymosa
Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 26, 2009, 03:01:04 πμ »

Δεν είδα να άλλαξε κάτι, αλλά σέβομαι την απάντηση που έλαβα από τον Moridin. Μια επισήμανση έκανα που δε χρειάζεται να την παίρνουμε στραβά και προσωπικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιος επισήμανε απλώς ένα λάθος που έχει γίνει δε σου δίνει το δικαίωμα να τον λες περίεργο και κομπλεξικό. Όπως είδες, μια πρόταση έκανα και ως απάντηση πήρα το ότι είναι στην ευχέρεια του μέλους που άνοιξε το topic και το δέχομαι με κάθε σεβασμό. Δεν άρχισα να σε χαρακτηρίζω, σε αντίθεση με ό,τι έκανες εσύ. Και τέλος, φαίνεται ποιος είναι άνετος με τον εαυτό του και ποιος όχι και χωρίς να αρχίσουμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς σε άτομα που δε γνωρίζουμε.
Καταγράφηκε
lightmoon
Μέλος
**

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 26, 2009, 05:27:36 πμ »

Δεν είδα να άλλαξε κάτι, αλλά σέβομαι την απάντηση που έλαβα από τον Moridin. Μια επισήμανση έκανα που δε χρειάζεται να την παίρνουμε στραβά και προσωπικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιος επισήμανε απλώς ένα λάθος που έχει γίνει δε σου δίνει το δικαίωμα να τον λες περίεργο και κομπλεξικό. Όπως είδες, μια πρόταση έκανα και ως απάντηση πήρα το ότι είναι στην ευχέρεια του μέλους που άνοιξε το topic και το δέχομαι με κάθε σεβασμό. Δεν άρχισα να σε χαρακτηρίζω, σε αντίθεση με ό,τι έκανες εσύ. Και τέλος, φαίνεται ποιος είναι άνετος με τον εαυτό του και ποιος όχι και χωρίς να αρχίσουμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς σε άτομα που δε γνωρίζουμε.

Και εγώ καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω γιατί "τρώγεσαι"μαζί μου απο την στιγμή που μπήκες στο φορουμ,νομίζω πώς αυτό διακρίνεται καθαρότατα σε όλα σου τα post.Στην αρχή είπα να προσπαθήσω να είμαι ευγενική,αλλά απο την στιγμή που βλέπω ότι το συνεχίζεις ο χαρακτηρισμός που σου έδωσα και σε ενόχλησε μου βγήκε τελείως αφθόρμητα.
Κρίνω την συμπεροφορά σου στο forum και ουδέποτε εσένα σαν άνθρωπο αυτο το ξεκαθαρίζω.
Απλά θεωρώ σωστό να μπορείς να συμμετέχεις αρμονικά σε οποιαδήποτε συζήτηση και σαν φυσιολογικός fan όπως όλα τα μέλη,παρά να βρίσκεις λόγο να τσακωθείς και να την"πεις" στους άλλους.

Το πρόβλημα σου ειναι μακροχρόνιο απο την γνωμη μου που έγραφα για τον Tuomas και την Tarja,για την γνώμη μου για την νέα τραγουδίστρια,μέχρι και το συντακτικό λάθος που είχα κάνει στον τιτλο του theard.

Και εγώ σέβομαι τα υπόλλοιπα μέλη και τους Admin,γιατί συμπεριφέρονται "φιλικά"οπως αρμόζει σε ενα forum με fans και όχι σαν άτομα που το παίζουν παντογνώστες και είναι έτοιμοι για μάχη.

Και όσο για την λέξη komplex μπορεις να ψάξεις και στο λεξικό να δείς οτι δεν ειναι καθόλου βρωμολοχιά η άσχημος χαρακτηρισμός.

Καλη συνέχεια σου ευχομαι και με ελπίδα να μην ξανασχοληθείς επιθετικά μαζί μου.
Καταγράφηκε

Lacrymosa
Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 26, 2009, 11:22:34 πμ »

Και εγώ καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να καταλάβω γιατί "τρώγεσαι"μαζί μου απο την στιγμή που μπήκες στο φορουμ,νομίζω πώς αυτό διακρίνεται καθαρότατα σε όλα σου τα post.Στην αρχή είπα να προσπαθήσω να είμαι ευγενική,αλλά απο την στιγμή που βλέπω ότι το συνεχίζεις ο χαρακτηρισμός που σου έδωσα και σε ενόχλησε μου βγήκε τελείως αφθόρμητα.
Κρίνω την συμπεροφορά σου στο forum και ουδέποτε εσένα σαν άνθρωπο αυτο το ξεκαθαρίζω.
Απλά θεωρώ σωστό να μπορείς να συμμετέχεις αρμονικά σε οποιαδήποτε συζήτηση και σαν φυσιολογικός fan όπως όλα τα μέλη,παρά να βρίσκεις λόγο να τσακωθείς και να την"πεις" στους άλλους.

Το πρόβλημα σου ειναι μακροχρόνιο απο την γνωμη μου που έγραφα για τον Tuomas και την Tarja,για την γνώμη μου για την νέα τραγουδίστρια,μέχρι και το συντακτικό λάθος που είχα κάνει στον τιτλο του theard.

Και εγώ σέβομαι τα υπόλλοιπα μέλη και τους Admin,γιατί συμπεριφέρονται "φιλικά"οπως αρμόζει σε ενα forum με fans και όχι σαν άτομα που το παίζουν παντογνώστες και είναι έτοιμοι για μάχη.

Δεν κατάλαβα τι το τόσο επιθετικό και μάχιμο είχε αυτή μου η επισήμανση. Το είπα σε περίπτωση που δεν το είχε προσέξει κάποιος άλλος, πήρα την απάντησή μου, τη σεβάστηκα και δεν επέμεινα στο θέμα. Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, δε θα είχε νόημα να μπω σε ένα forum για το αγαπημένο μου συγκρότημα με επιθετικές διαθέσεις προς τα υπόλοιπα μέλη - πόσο μάλλον προς ένα συγκεκριμένο μέλος που ούτε καν γνωρίζω. Το ότι έχω σε κάποια θέματα διαφορετικές απόψεις από άλλους κι έχω χρόνο να κάτσω να τις αναλύσω δε σημαίνει ότι το παίζω παντογνώστης. Ήμαρτον. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν έχω κάτι εναντίον σου είναι το ότι, όταν εσύ ζήτησες από κάποιον να σου μεταφράσει εν συντομία μια αγγλική ανακοίνωση του συγκροτήματος, αμέσως σου έκανα ολόκληρη τη μετάφραση λέξη προς λέξη. Και δεν ξέρω εάν το παρατήρησες, αλλά συνέχισα να μεταφράζω κομμάτια από ανακοινώσεις και συνεντεύξεις του συγκροτήματος στα ελληνικά, ώστε να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα σε όλα τα μέλη. Απλώς εσύ, απ' ό,τι φαίνεται, θέλεις να κρατάς τις επισημάνσεις για τα συντακτικά λάθη, μη βλέποντας κάτι άλλο. Ok. Οι επιλογές που κάνουμε λεν πολλά.

Και ναι, σύμφωνα με τους ορισμούς του λεξικού καμία απ' αυτές τις λέξεις δεν είναι βωμολοχία.

Εντάξει κύριε περίεργε άλλαξε.
Α και κάτι που μου χτυπάει εμένα πολύ άσχημα ειναι να δείχνει κάποιος το πόσο κομπλεξικός είναι και να τρώγεται με τα ρούχα του.

Μόνο που αυτό που δίνει την τελική εικόνα και ιδέα είναι το σύνολο των λέξεων και όχι η κάθε λέξη ξεχωριστά και αποκομμένη από τις υπόλοιπες. Και όλοι βλέπουν περί τίνος πρόκειται εδώ. Και εν πάσει περιπτώσει, μπορεί εσένα να σ' αρέσει να σε λεν κομπλεξική (μια που ούτε βρισιά είναι, ούτε άσχημος χαρακτηρισμός), εγώ, όμως, το βρίσκω προσβλητικό. Και αυτό μόνο του και το σύνολο των χαρακτηρισμών που απέδωσες - έστω και για τη συμπεριφορά μου στο forum.

Και στην τελική σκέψου λίγο, αν εσύ θεωρείς πως εγώ 'τρώγομαι' μαζί σου, επειδή τυχαίνει να έχω διαφορετική άποψη από εσένα σε κάποια θέματα και παραθέτω πολλά επιχειρήματα, πώς φαίνονται οι χαρακτηρισμοί σου αυτοί σε μένα. Τουλάχιστον εγώ δεν αποδίδω χαρακτηρισμούς, επειδή κάποιος έγραψε μια διαφορετική και τεκμηριωμένη άποψη σε topic που έτυχε να ανοίξω εγώ. Έχει μια α διαφορά. Αν εσύ ενοχλήθηκες από κάτι τέτοιο, δε βρίσκω καθόλου παράλογο το γεγονός ότι βρήκα το παραπάνω post σου προσβλητικό προς το άτομό μου. Και σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται το δικό μου 'υφάκι' στο forum με τους χαρακτηρισμούς που απέδωσες εσύ. Εγώ ουδέποτε χαρακτήρισα κανέναν.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: