Δεν κατάλαβα τι το τόσο επιθετικό και μάχιμο είχε αυτή μου η επισήμανση. Το είπα σε περίπτωση που δεν το είχε προσέξει κάποιος άλλος, πήρα την απάντησή μου, τη σεβάστηκα και δεν επέμεινα στο θέμα. Το έχω ξαναπεί, αλλά το ξαναλέω, δε θα είχε νόημα να μπω σε ένα forum για το αγαπημένο μου συγκρότημα με επιθετικές διαθέσεις προς τα υπόλοιπα μέλη - πόσο μάλλον προς ένα συγκεκριμένο μέλος που ούτε καν γνωρίζω.
μέχρι έδω είσαι σωστός.
Το ότι έχω σε κάποια θέματα διαφορετικές απόψεις από άλλους κι έχω χρόνο να κάτσω να τις αναλύσω δε σημαίνει ότι το παίζω παντογνώστης. Ήμαρτον. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν έχω κάτι εναντίον σου είναι το ότι, όταν εσύ ζήτησες από κάποιον να σου μεταφράσει εν συντομία μια αγγλική ανακοίνωση του συγκροτήματος, αμέσως σου έκανα ολόκληρη τη μετάφραση λέξη προς λέξη.
Και σε ευχαριστησα θερμά για αυτό και για τον κόπο και τον χρόνο σου που με βοήθησες,και ζητώ συγνώμη αλλά είναι 5 μήνες που μαθαίνω αγγλικά.,(όλοι προσφέρουμε λίγο πολύ στο forum και εγώ για παράδειγμα έχω βοηθήσει πολύ στο promotion και εχω φτιάξει και το banner αλλά δεν το κάνω θέμα.)
Μόνο που αυτό που δίνει την τελική εικόνα και ιδέα είναι το σύνολο των λέξεων και όχι η κάθε λέξη ξεχωριστά και αποκομμένη από τις υπόλοιπες. Και όλοι βλέπουν περί τίνος πρόκειται εδώ. Και εν πάσει περιπτώσει, μπορεί εσένα να σ' αρέσει να σε λεν κομπλεξική (μια που ούτε βρισιά είναι, ούτε άσχημος χαρακτηρισμός), εγώ, όμως, το βρίσκω προσβλητικό. Και αυτό μόνο του και το σύνολο των χαρακτηρισμών που απέδωσες - έστω και για τη συμπεριφορά μου στο forum.
Σου ζητώ συγνώμη για την λέξη κομπλεξικός,αντεδρασά με νεύρα χωρίς να σκεφτώ καθαρά,αλλά αυτό δεν ανερεί ότι φάνηκε σαν να "γκρινιάζεις" δεν χρειάζοταν να το γράψεις δημόσια ας μου έστελνες ενα pm να το διορθωσω.Αλλά ότι γενικά πιστέυω ότι ενοχλείσαι με την παρουσία μου forum αυτό ναι όλοι βλέπουν περι τίνος πρόκειται....
Και στην τελική σκέψου λίγο, αν εσύ θεωρείς πως εγώ 'τρώγομαι' μαζί σου, επειδή τυχαίνει να έχω διαφορετική άποψη από εσένα σε κάποια θέματα και παραθέτω πολλά επιχειρήματα, πώς φαίνονται οι χαρακτηρισμοί σου αυτοί σε μένα.
Δέν έχουμε όλοι τον χρόνο και την πολιτέλεια να καθομαστε να αναλυουμε τα θέματα όπως εσύ.
Τουλάχιστον εγώ δεν αποδίδω χαρακτηρισμούς, επειδή κάποιος έγραψε μια διαφορετική και τεκμηριωμένη άποψη σε topic που έτυχε να ανοίξω εγώ.
Στο συγκεκριμένο post που σε "χαρακτήρισα" ηταν αυτό που έγραψες εντελώς εκτός θέματος.
Εγώ ουδέποτε χαρακτήρισα κανέναν.
Eγω άμμεσα εσένα ναι.
και εσύ έμμεσα εμένα σε ολα τα ποστ τα οποία έιχα κάνει προτου γίνεις μέλος.