|
Moridin
|
 |
« στις: Απρίλιος 20, 2008, 12:07:32 μμ » |
|
Δεν ήμουν σίγουρος που να κάνω αυτό το post, οπότε το κάνω εδώ. Είναι ένα post που ελπίζω θα προκαλέσει και όσους δεν έχουν γράψει τίποτα να γράψουν για πρώτη φορά. Είναι ένα Post στο οποίο συστηνόμαστε στους υπόλοιπους. Μια μικρή παρουσίαση του ποιοι είμαστε για να μην είναι το forum και τόσο απρόσωπο (αν γίνεται κάτι τέτοιο στον μαγικό κόσμο του Internet). Ας αρχίσω λοιπόν. ..:: Moridin ::..Με λένε Χρήστο, είμαι 35 χρονών αισίως και κάτοικος Μουδανιών Χαλκιδικής. Επαγγελματικά ασχολούμε με οτιδήποτε έχει σχέση με υπηρεσίες H/Y και Internet (υποστήριξη επιχειρήσεων, κατασκευή ιστοσελίδων, Internet marketing κλπ) και γενικά κινούμε γύρω από τα PC εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να ασχοληθώ με το nightwish.gr όπως θα ήθελα αλλά κάποια πράγματα έρχονται πρώτα. Όπως θα έχετε καταλάβει ακούω Rock/Metal με πολλά αγαπημένα συγκροτήματα από την δεκαετία του 80 και συχνά αρκετά ποιο δυνατά ακούσματα από τους Nightwish. Διαβάζω και βλέπω τα πάντα φτάνει να καταφέρνουν να μου διεγείρουν τον εγκέφαλο, αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα το καλό Fantasy, είτε είναι μυθιστόρημα, είτε ταινία. Αγαπημένο pet το avatar μου. Προσπαθώ να έχω μια συνεχή παρουσία στο Internet καθώς το θεωρώ ένα εκπληκτικό μέσο ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και μπορώ να πω επικοινωνίας. Ότι και να λέει η Δρούζα δεν φταίει ποτέ το μέσο, εμείς επιλέγουμε την χρήση του. Τελευταία θα με βρείτε στο facebook και λιγότερο στο IRC (GRNet). Το nick παραμένει το ίδιο. Χάρηκα 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 20, 2008, 12:16:23 μμ από Moridin »
|
Καταγράφηκε
|
Hope is the Denial of Reality .X.
|
|
|
|
BoRo
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 21, 2008, 11:01:51 πμ » |
|
BoRo(mir) Καλησπερα! Το ονομα μου ειναι Αλεξης, ζω στα Ν.Μουδανια Χαλκιδικης (σε αυτα που ζει και ο Moridin) και ειμαι 20-παρα ενα μηνα- χρονων. Σπουδαζω (οπως το δει κανεις...) "Τεχνικος Εφαρμογων Πληροφορικης Δικτυων κ Αυτοματισμου Γραφειου" στο ΙΕΚ Πολυγυρου (Δεν ξερουν τι τους γινεται). Απο μουσικη ακουω κυριως Rock αλλα και λιγα πραματα απο Metal. Αγαπημενο συγκροτημα οι Guns N Roses (μεγαλη τρελα ομως, το Chinese Democracy θα βγει φετος  ) αλλα και πολλα αλλα. Ειμαι επισης και αρρωστο χανουμακι (ΑΕΚ). Τα χομπυ μου ειναι:5χ5, μουσικη, Pro (χωρις μπαφους ομως), αμερικανικες σειρες και λιγο cinema που κ που. Αυτα τα ολιγα απο μενα, ειπα να αρχισω να γραφω με ελληνικα γραμματα πλεον στα forums. Αν και τα συχενομαι γιατι αργω, τα καταφερνω στο τελος.(Ε, οχι και τονους ρε παιδια!!!) Rock On 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lightmoon
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 24, 2008, 02:23:26 μμ » |
|
Καλησπερα, ζω στην Αθηνα.... ειμαι πάνω απο 20 και κάτω απο 25 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 29, 2009, 08:33:20 πμ από lightmoon »
|
Καταγράφηκε
|
"search for beauty, find your shore"
|
|
|
|
DoWnToWn
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 04, 2008, 12:14:59 μμ » |
|
Να πω και εγώ μερικά πράγματα.... Με λένε Δημήτρη,είμαι 16 ετών και ζω στην Αθήνα. Είμαι τρελός φαν των Nightwish,των Evanescence και των Within Temptation και εκτός από αυτά ακούω συγκροτήματα όπως Epica,Leaves' Eyes,Lacuna Coil και Xandria. Μου αρέσει πολυ να παίζω μπάλα με τους φίλου μου,να βλέπουμε τον Θρύλο και να κάνουμε βόλτες στην Αθήνα. Επίσης λατρεύω το περπάτημα!!!!!
Αυτά..............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ever Dream Of Me
|
|
|
sonar889
Νέο μέλος

Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 14, 2008, 04:49:46 μμ » |
|
Γεια σας λοιπον και απο μενα! Λεγομαι Θωμας και μενω στην αθηνα ειμαι 22 και ως ενας απο σας (πλεον) τρελος με τους Nightwish (εποχης Tarja φυσικα!) Προσωπικα παιζω κιθαρα (περιπου 13-14 χρονια) και ανηκω σε ενα band ονοματι Magistus (epic-power metal με γυναικεια φωνητικα) Γενικα ειμαι τρελος με το power και ακουω φανατικα μπαντες οπως: Sonata Arctica Stratovarius (Ο Tolkki ειναι ενας απ'τους αγαπημενους μου κιθαριστες) Blind Guardian Dark Moor Firewind (Γεια σου πατριδααα!  ) Freedom Call Galneryus Gamma Ray Helloween (Φυσικα!) Iced Earth Kamelot Luca Turilli (Απιστευτο ταλεντο) Manowar Rhapsody ή Rhapsody Of Fire (All time favourite) Savatage Sinergy (Εκει που ξεκινησε ο γνωστος Alexi Laiho) Symphony X Thy Majestie και τελος Wintersun Ελπιζω να μη σας επριξα πολυ Ευχομαι να περασουμε ολοι καλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BoRo
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 16, 2008, 09:51:26 πμ » |
|
Καλως ηρθες Θωμα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Oceansoul
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 09, 2008, 02:11:06 μμ » |
|
Καλησπερα σε ολους, ονομαζομαι Στεφανια,και,τι να πρωτοπω για τους Nightwish?..Το αγαπημενο μου συγκροτημα,να'ναι καλα ο Tuomas... Επισης ειμαι 18 και μενω Αθηνα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 10, 2008, 05:37:57 πμ » |
|
Καλώς μας ήρθες, και ελπίζω να μην ντρέπεσαι και εσύ να γράφεις όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα :p
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tomar
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 01, 2008, 06:56:17 πμ » |
|
Γεια σας και απο εμενα, Γιωργος απο θασο, nightwish fan, (αλλα οχι και τοσο Anet Fan) Εχω παιξει ερασιτεχνικα σε καποια συγκροτηματα σε Ελλαδα και γερμανια (πληκτρα, rock-blues-power metal με επιρροη απο stratovarius το τελευταιο μου συγκροτημα στη σαλονικη...) Ειμαι φαν της συμφωνικης-power-epic metal κτλ σκηνης Προσφατα ανακαλυψα το www.last.fm οπου μπορει κανεις να βρει και να ακουσει τα παντα στο ειδος. Εκει βρηκα και το φοβερο βιντεο the islander που μ εκανε να ξανασχοληθω με τους nightwish, καθως η πρωτη εμπειρια με το dark passion play παραλιγο να ειχε αποτελεσμα να φυγει το CD απ το αμαξι στην εθνικη... Θα την συνηθισουμε την νεα , που θα παει... Φυσικα ειμαι φανατικος της Tarja καθως ειναι φαινομενο... Αντε καλως ηρθα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 01, 2008, 02:05:27 μμ » |
|
Καλώς μας ήρθες Γιώργο, enjoy
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Oceansoul
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 04, 2008, 01:44:54 πμ » |
|
Αν και ειμαι κι εγω καινουρια,καλως ηρθες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tomar
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 07, 2008, 03:33:01 μμ » |
|
Thanx a lot!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tuonen Piika
Νέο μέλος

Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 13, 2008, 03:48:27 μμ » |
|
Epitelous k ena ellhniko forum!Kairos htan!Loipon,me lene Anastasia eimai 16 k menw Bolo.Akouw Nightwish ta teleutaia 3 xronia k eixa tn eukairia n ts dw live fetos st MMD ^^ Ean kapoios einai k st aggliko forum,as me eidopoihsei(me t idio nickname eimai k ekei) Greets to everyone  ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Pakkasyössä tunturten Tanssii tulet leiskuen. Elo ammoin mennyt on Tunnen sen Kutsun pohjanneitojen Yllä Lapin.
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 14, 2008, 12:43:41 πμ » |
|
Καλώς μας ήρθες Αναστασία  enjoy your stay
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Oceansoul
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 18, 2008, 02:33:15 πμ » |
|
Welcome!! Και γω απο τα 13 μου ξεκινησα να ακουω! Στο αγγλικο ειχα μπει πολυυ παλια και δεν νομιζω να ξαναμπω...Αν ειναι ομως θα σε ειδοποιησω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|