|
lightmoon
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 02:50:08 μμ » |
|
Ξερεις κατι φιλε lacryrosa ποτε δεν θα εμπαινα στον κοπο να τσακωθω,με καποιον μεσα απο ενα φορουμ,δεν αξιζει και δεν ειναι η πραγματικη ζωη εδω  Σεβομαι πανω απο ολα τους Nightwish που εγω παω και καταθετω χρηματα στα CD τους,και εχω ολο το δικαιωμα να λεω την γνωμη μου και τι με ενοχλει... Ποτε σε οτι εγραψες δεν σου ανεφερα τιποτα κακο αντιθετως εσυ εισαι επιθετικος και ψαχνεσαι εξαρχης με το να λες οτι κατηγορω,οτι προσβαλω,οτι εχω ασχημη συμπεριφορα κτλ..απο που το διεκρινες αυτο ακομα προσπαθω να καταλαβω... αν θεωρεις την λεξη καταστροφη τοσο προκλυτικη τοτε τι να πω..αν εμπαινες περυσι στο Gustbook τoυ MMD ΦΕΣΤΙΒΑΛ και εβλεπες το τι γραφοταν τοτε θα εβλεπες ποιοι ειναι προκλητικοι και προσβλητικοι.. Απλα χαλαρωσε ειναι ενα φορουμ και ανταλλαζουμε αποψεις,προσωπικα σεομαι τον Moridin και εχω βοηθησει πολυ στο να γινουν μελη αρκετοι εδω,και εννοειται οτι αηαπω τους Nightwish και τους σεβομαι για αυτο αλλωστε εχωντας τρελη δουλεια βρισκω χρονο και ποσταρω εδω και κατεπεκταση απανταω και σε επιθεσεις σαν τις δικες σου. επισης να ξερεις πως ο γραπτος λογος πολλες φορες παρεξηγειται,γενικα στην ζωη μου ειμαι πολυ χαμηλων τονων και δεν προκαλω καυγαδες ουτε ανθρωπος δεν μου εχει αναφερει ποτε οτι τον εχω προσβαλει.ενκατακλειδη πιστευω πως ειναι απλα ενα φορουμ και ειναι αδικο να συμπαιρενεις τοσα πραγματα για καποιους χωρις να βλεπεις καν με την εκφραση και διαθεση γραφουν οτι γραφουν. Καλη συνεχεια να εχεις και να σαι παντα καλα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"search for beauty, find your shore"
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 03:11:24 μμ » |
|
Ούτε εγώ μιλώ με κάποιο τόνο και πραγματικά δεν εννοούσα άσχημα το "κατηγορείς τον Tuomas για την καταστροφή του συγκροτήματος", κάτι που προφανώς έτσι εκλήφθηκε από σένα. Από εκεί και πέρα, δεν είπα πουθενά πως μίλησες άσχημα - αυτά τα λόγια δεν υπάρχουν σε post μου - απλώς ανέφερα πως το να λες, έστω και σε forum των Nightwish, ότι έχουν γίνει σαν ένα άλλο συγκρότημα, χωρίς να το εννοείς και πολύ θετικά, μπορεί να μην είναι ωραίο για κάποιους που ακούν τη μουσική του εν λόγω συγκροτήματος. Θα μπορούσες απλώς να είχες πει πως θεωρείς πως οι Nightwish έχουν καταστραφεί, χωρίς να κάνεις το σχόλιο περί Evanescence, that's all. Δε σου απαγόρευσε κανείς να εκφράσεις τη γνώμη σου. Και όπως είπα και παραπάνω, δεν κάνω καμία επίθεση. Μπήκα με κάθε καλή διάθεση στο forum. Όπως λες για μένα ότι δεν μπορώ να ξέρω με τι έκφραση και διάθεση γράφεις, δεν είναι λίγο άδικο να κρίνεις πως επιτίθεμαι εγώ με βάση το γραπτό λόγο, ο οποίος, όπως μόλις είπες, παρεξηγείται αρκετά εύκολα? Έχεις αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να εξέλαβες με λάθος τρόπο αυτά που έγραψα? Το ότι μου αρέσει να γράφω πολλά δε σημαίνει ότι 'πέφτω να φάω' κάποιον ή ότι επιτίθεμαι ή ότι παίρνω το forum σαν real life ή ότι υπάρχει κάποια ένταση, για να μου λες να χαλαρώσω. Όπως είπα και παραπάνω, έχω κάθε καλή διάθεση να συμβάλλω κι εγώ στο site αυτό και φυσικά δεν έχω λόγο να επιτεθώ σε κάποιον που δε γνωρίζω, επειδή είπε απλώς τη γνώμη του.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lightmoon
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 03:24:24 μμ » |
|
Σεβομαι πολυ περισσοτερο αυτα που εγραψες τωρα και εκτιμω τον τροπο που μου το εξηγεις αυτη την στιγμη.Και εγω με καλη διαθεση μπηκα στο φορουμ,και εσυ το ιδιο φυσικα απλα διεκρινα μια επιθεση προς εμενα γενικα και απορουσα γτ;αλλα ισως ηταν λαθος μου ή κακο time και των δυο.. οσο για τους Evanescence πολλοι εχουν αυτη την αποψη και οχι μονο εγω απλα ισως επειδη ειμαστε λιγοι στο φορουμ φανηκε ασχημο και ζητω συγνωμη για αυτο αν ενοχλησε fans των Evanecsence ... Οπως και να εχει καλως ηλθες στο φορουμ, και χαρηκα πολυ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"search for beauty, find your shore"
|
|
|
|
Lacrymosa
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 03:37:04 μμ » |
|
Ευχαριστώ.  Για το θέμα των Evanescence (αλλά και για όλους τους άλλους καλλιτέχνες), και πολλοί να ήσασταν, πάλι άσχημο θα φαινόταν. Και πιο άσχημο μάλιστα. Anyway, δεν πειράζει. Τέτοιες γκάφες γίνονται τη στιγμή που δεν είμαστε πάντα σε θέση να μπούμε στη θέση του άλλου και να ξέρουμε τι του αρέσει και τι όχι. Αντιλαμβάνομαι πως το γεγονός ότι κάνω μεγάλα posts, στα οποία παραθέτω πολλά επιχειρήματα ίσως εκληφθεί σαν επίθεση, σαν να 'πέφτω να φάω' κάποιον, αλλά πραγματικά δεν έχω τέτοιο σκοπό και θα ήταν ηλίθιο να μπω σε forum για το αγαπημένο μου συγκρότημα με τέτοιες διαθέσεις προς άλλους fans. Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 12, 2009, 05:04:33 μμ » |
|
ειρήνη ! άντε δώστε και από ένα φιλάκι και πάμε παρακάτω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Hope is the Denial of Reality .X.
|
|
|
Dave10
Νέο μέλος

Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 12, 2009, 03:49:59 πμ » |
|
Εγώ πρωσοπικά το έχω σαν όνειρο να δω τη tarja ξανά στους nightwish γιατί όταν άρχισα να ακούω nightwish η tarja μόλις είχε φύγει από το συγκρότημα.Την annette τη θεωρώ πολλή καλή τραγουδίστρια αλλά η tarja είναι μία και μοναδική! Φυσικά οι nightwish είναι το συγκρότημα του tuomas γιάυτο θα είναι και ο star του συγκροτήματος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LunaticInsaneMad
Νέο μέλος

Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 17, 2009, 05:48:58 πμ » |
|
Κι εγω το εχω σαν ονειρο, αφου οταν αρχισα να λατρευω αυτο το συγκροτημα εμαθα απο τον αδερφο μου οτι η Tarja δεν ηταν πια στους Nightwish...  Δε μπορω να δεχτω οτι η Tarja δεν θα ξαναγυρισει στους Nightwish... Ομως απο 'δω και περα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ελπιζουμε... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
The hopes were high The choirs were vast Now my dreams are left to live through you
Red sun rising Drown without inhaling Within, the dark holds hard Red sun rising Curtain falling Higher than hope my cure lies
|
|
|
|
kostas-nw
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 02:50:19 πμ » |
|
Η tarja είχε δηλώσει ότι θα φύγει. Ήθελε να κάνει solo καριέρα, κάτι διαφορετικό, κάτι δικό της. Ήθελε κάτι διαφορετικό από το στυλ των nw. Μου φαίνεται δύσκολο να ξαναγυρίσει. Ειδικά μετά από όλα αυτά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Moridin
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 11:55:52 πμ » |
|
Καλώς μας ήρθες Κώστα.
Δεν μου φένεται ότι έκανε και κάτι τόσο διαφορετικό από τους Nightwish αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι ήταν αναμενόμενο να φύγει κάποια στίγμη, όπως λες και εσύ το είχε δηλώσει. Επείδη πολλά έχουν δει τα μάτια μας όμως, μην σε παραξενέψει μια επιστροφή σε 5-6-7 χρόνια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Hope is the Denial of Reality .X.
|
|
|
|
kostas-nw
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 01, 2009, 01:31:58 μμ » |
|
μακάρι διότι: 1ον nightwish με tarja τα σπάνε 2ον θα φανεί ότι οι nw είναι θεοί ως σύνολο και όχι μόνο λόγω της tarja
με την προϋπόθεση βέβαια ότι η tarja θα ζητήσει να γυρίσει κ όχι το συγκρότημα γιατί θα είναι ιδιαίτερα ταπεινωτικό μιας και αυτοί την διώξαν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BoRo
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 09, 2009, 02:38:14 πμ » |
|
Αν ο Tuomas δει οτι δν βγαζει λεφτα τοτε ισως την καλεσει... Αλλα αν δεν υπαρχει αλλος λογως, δν νομιζω να το κανει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
*~WishMaster~*
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 24, 2009, 03:01:44 μμ » |
|
Ελπιζω ο Τομας να ξυπνησει καποτε..  ΄ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβει επιτελους οτι οταν εδιωξε την ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ,ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΦΩΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ εκανε την 1η Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ και οταμ πρασελαβε την ΑΝΕΤ εκανε την 2η!!!!!  αλλα οσο και να οριομαι δεν θ'αλλαξει κατι....  λυπαμε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*NightWish* Best_Symponic_MetaL_Band_4 ever
|
|
|
|
SinussaMaailmanKaueneus
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 29, 2009, 01:59:45 μμ » |
|
Paidia egw exw na pw 1) sumfwnw apoluta me tn ek8esi t Lacrymossa  2)Den mporw na kserw oute egw oute o Kwstas oute o Giannis oute i Mary ti ginotane sto band... O Tuomas dn itane xazos na xalasei ena TETOIO sugkrotima xwris logo...Kati iksere...K PROS 8EOU ti vlakies einai autes "i8ele ta fwta stramena epanw tou" ...Ton exete g tetoio?I mipws den itan ta fwta stramena epanw tou...O Tuomas to sugkrotima to agapaei para polu k 8elei to kalutero g auto k dn 8a ekane tipota pou na mn itan sigouros g tis sunepeies...K sigoura iksere oti me tn apofasi na parei tn Anette 8a xasei pollous fans k oti 8a trwei zarzavatika alla re paidia SIGOURA KATI PARAPANW KSREREI O AN8RWPOS... Epipleon oi logoi pou anaferei sto open letter mporei na einai oi pragmatikoi,mporei k oxi..Mporei na kruvetai kati allo apo pisw..G auto lew,kaneis mas den kserei...Para mono autoi... K an gurisei i Tarja egw proswpika 8a stamatisw na akouw gt an sumvei kati tetoio oi logoi 8a einai ka8ara emporikoi!! Autaaaa 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Nukkuu korpi Ja nyt,aatoksissain minä matkaa teen Yli metsien,uinuvan veen...
|
|
|
|
DaedraLord
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 14, 2011, 03:18:22 μμ » |
|
Για να το ξεκαθαρίσω. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από όσα λέτε πιο πάνω, οποτε μπορεί να πω κάτι ίδιο με κάποιον άλλο. Reunion δεν πρόκειται να υπάρξει και το γράμμα ήταν μεγάλη απάτη. Αφορμή έψαχνε για να την σουτάρει. Ότι και να γίνει πάντα την Τάργια θα πίστευα. Και τα υπόλοιπα μέλη αυτός τα πίεσε, αφού το λογικότερο είναι να τα πήγαινα με όλους εκεί μέσα. Και τώρα αν έχετε προσέξει στην συνεντευξη που έδωσε είπε ότι, είχε ανακοινώσει στη μπάντα ότι θα φύγει αλλα αυτό έγινε μέσα στο αεροπλάνο πάνω σε μια ένταση που είχαν. Αυτά. Τώρα έχω σκοπό να πάρω το βιβλίο αν και δεν νομίζω να ξεκαθαρίζει και πολλά. Μάλλον θα μας φλομώσει στο ψέμα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|